duplicació/replicació de cd i dvd

Realitzem des de la còpia (duplicació o replicació) del cd o dvd de forma professional fins a l'impressió, elaboració i disseny de les portades.

Els acabats poden ser en diversos formats, en funció del que més convingui (caixa de plàstic, digipack, digifile, funda de cartró o sobre).

duplicació

La duplicació consisteix a realitzar una còpia de l'original amb acabat quasi professional (impressió amb tinta Ink Jet de qualitat fotogràfica i barnís UV) de la capa superior però, per la capa inferior (gravació) l'acabat no és 100% com els discos industrials, tot i que els cd queden amb un resultat molt semblant (gris) mentre que els dvd no (lila). Adient per a poques unitats.

Quantitat mínima: 10 unitats

replicació

És el mètode de fabricació industrial amb el que s'obté un acabat excel·lent (impressió en serigrafia i gravació per injecció de matriu) del disc. En aquest cas la capa de dades queda de color platejada. El producte resultant és el que es pot obtenir en els discos professionals (cinema, música o software) i que es poden comprar a qualsevol botiga. Adient per a quantitats elevades.

Quantitat mínima: 100 unitats

Següent Anterior

01digipack

02caixa de plàstic per cd

03digifile

04caixa de plàstic per dvd

05funda de cartró

06sobre