comunicació

A ThE ORaNgE PrOjeCT tenim per objectiu aconseguir la difusió de la imatge i activitat dels nostres clients davant de tots els seus públics objectius de forma diferenciada i especial, contribuint al desenvolupament econòmic de cada client.

Tothom pot tenir una idea brillant, la diferència està en qui és capaç de dur-la a terme. Per què les vostres idees no poden ser extraordinàries? I les nostres? Fem-ho possible!

logotips

El disseny de logotips és fonamental per a la imatge corporativa de les empreses i per això creem símbols i icones que es reconeguin a simple vista i s'associïn ràpidament als clients.

Seguim les darreres tendències del mercat i utilitzem les tipografies més actuals, cercant els millors colors corporatius per a cada marca.

En parlem?

Us agradaria tenir presència a internet i no sabeu com fer-ho? Voleu tenir una targeta de visita atractiva i no sabeu ni com posar-vos-hi? Un logotip que expressi perfectament a què us dediqueu? Redefinir el vostre negoci? Fer un pla de màrqueting?

Tot plegat us sona a xinès? Us ajudarem a tirar endavant els vostres projectes!

La creativitat es la solució més eficaç per a crear valor i aconseguir diferenciar-nos.

contacte

xarxes socials

Definim la presència social sobre la base dels objectius, desenvolupem el pla d'acció, un calendari de continguts per buscar el engagement (capacitat d'un producte -una marca, un lloc web, una aplicació- de crear relacions sòlides i duradores amb els usuaris). Tracem estratègies per a comunicar, informar, entretenir i fidelizar les relacions amb els usuaris.

disseny web

Realitzem pàgines web per a tot tipus de negocis aplicant un disseny atractiu, senzill, funcional, interactiu, dinàmic i intuïtiu.

Oferim un servei global que va des del disseny i creació del lloc web fins a la posada en servei d'aquest, amb tot el que això comporta (alta de domini, hostatjament, posicionament en cercadors, gestió de correus electrònics, formularis, botigues virtuals...).

més informació

Publicitat

Desenvolupem tot tipus de campanyes de publicitat en nombroses plataformes, per tal d'aconseguir el major impacte a menor cost i en el menor temps possible.

Estem especialitzats en el sector radiofònic i en mitjans gràfics.

disseny gràfic

Tenim àmplia experiència en aquesta àrea. Plasmem les idees i conceptes i hi donem forma visual. Realitzem tot allò que pugueu imaginar (cartes de restaurants, targetes de visita, rollups, packaging...).

Vendes i Màrketing

Disseny del Pla de Màrqueting
Disseny i implantació d'un sistema CRM
Creació / reforç força de vendes
Disseny del Pla Comercial
Màrqueting mix

estratègia i management

Consultoria estratègica
Redefinició del negoci
Reorganització interna
Pla de negoci

campanyes email màrqueting

Les campanyes d'Email Màrqueting ajuden a incrementar la fidelització. Desenvolupem estratègies personalitzades sobre la base del vostre sector i necessitats, per aconseguir els majors clients possibles.